headernew
energie uit de natuur - happy lady

Klimatisatie

Verwarming

Zonne-energie

Ventilatie

Electriciteit

Sanitair

button naar downloads

Draag niet alleen zorg voor de toekomst van onze planeet, maar wordt ook onafhankelijk van je energieproducent en de stijgende energieprijzen.

Duurzaamheid loont.

Dat fotovoltaïsche installaties zo populair zijn, heeft niet enkel te maken met ons milieubewustzijn. De financiële voordelen spelen ook een belangrijke rol: de belastingsverminderingen, premies alsook de groenestroomcertificaten.

En wat als de zon niet schijnt?

Ondanks het feit dat België niet zoveel zonuren heeft, loont de investering in een fotovoltaïsche installatie. Ook indirecte en diffuse zonnestraling produceert immers stroom. Zelfs bij slecht weer vangen de zonnepanelen een gedeelte van het zonnespectrum op en zetten het licht om in energie.

Onze werkwijze:

  • Bel ons voor een afspraak.
  • Wij geven u professioneel advies ter plaatse en berekenen beschikbaar dakoppervlak, hellingsgraad, oriëntatie van uw woning en energieverbruik.
  • Op basis van uw wensen maken wij u een voorstel op maat en berekenen de terugverdientijd van uw installatie.
  • De volledige installatie gebeurt door onze ervaren vakmannen.
  • Wij regelen de keuring voor het verkrijgen van de groenestroomcertificaten en helpen u op weg om subsidies aan te vragen.

Als geregistreerd aannemer bieden wij u kwalitatieve en rendabele zonnepanelen.

mitsubishi

Uitzonderlijke betrouwbaarheid : alle componenten, van zonnecellen tot en met omvormers uit eigen productie. Soldeerlaagvrije zonnecellen, ontspiegelde coating en extra smalle elektrodenbanden waardoor nog hoger rendement.

sanyo

Japans bedrijf, staat gekend voor zijn uiterst kwalitatieve hoge rendementspanelen met HIT-cellen (een hybridecel die monokristallijn en amorf combineert). Het zwarte kader en de honingraatstructuur typeren.

bisol

Sloveens bedrijf dat bekend staat voor zijn hoogkwalitatieve polykrijstalijne modules. Beschikbaar met Gintech cellen of Belgische Photovoltech cellen. Modules zijn verkrijgbaar met alu of zwart frame.

symphony

Is in Zuid-Korea de grootste fabrikant van zonnepanelen. Enkel kwaliteitsprodukten zoals Gintech cellen worden in hun modules verwerkt. Afwerking en rendement zijn te vergelijken met de beste Europese panelen. Keuze tussen zilver of zwart frame of full black versie.

solon

Het Duitse Solon is echt een trendzetter. Het voorbeeld van efficiëntie en robuustheid. De combinatie van monokristalijne cellen, zwart kader en backsheet zorgen voor topproduct.

Omvormers en monitoring systeem.

mitsubishi1
sma
solormax
solarlog