headernew
energie uit de natuur - happy lady

Klimatisatie

Verwarming

Zonne-energie

Ventilatie

Electriciteit

Sanitair

De zon schijnt gratis.

Zonne-energie spaart niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee. Op lange termijn zal de prijs voor conventioneel gewonnen energie stijgen. De zon daarentegen is vrij beschikbaar en schijnt voor iedereen gratis.

button naar downloads

Warm water.

Warm water voor de douche, het bad, de vaat of de wasmachine is voor ons vanzelfsprekend en onmisbaar. Een groot gedeelte van dit warm water kan gratis geleverd worden door de zon.

Een zonnepaneel vangt de zonne-energie op. Buizen verbinden het zonnepaneel met de boiler. In deze buizen bevindt zich een warmtegeleidende vloeistof.
De regeling zorgt ervoor dat deze vloeistof die opgewarmd wordt in de zonnepanelen zijn warmte afgeeft aan het water in de boiler.

foto van boiler installatie

Fotovoltaïsche panelen.

Met deze panelen kunnen wij de gratis zonne-energie omzetten in bruikbare elektriciteit.

De gelijkspanning van de PV panelen wordt in de omvormer omgevormd naar wisselspanning die rechtstreeks aan het elektriciteitsnet kan geleverd worden.
Wanneer u minder verbruikt dan de panelen leveren wordt het overschot op het net gestuurd. De elektriciteitsmeter zal op dat moment terugdraaien. ’s Nachts en wanneer de zon onvoldoende elektriciteit levert, wordt de nodige energie uit het elektriciteitsnet gehaald.

totaal circuit overzicht zonnepanelen

Ons aanbod

Door onze jarenlange ervaring met de verschillende systemen kunnen wij u een kwalitatieve oplossing aanbieden aangepast aan uw wensen en waarmee u een maximaal rendement haalt uit uw zonne-installatie.