headernew
energie uit de natuur - happy lady

Klimatisatie

Verwarming

Zonne-energie

Ventilatie

Electriciteit

Sanitair

button naar downloads

Twee cv-zones systeem

Alle cv-ketels van Daalderop zijn standaard uitgerust met een twee cv-zones systeem, onafhankelijk te schakelen. Zo zorgt u ervoor dat de vloerverwarming niet afslaat, als de gewenste kamertemperatuur al is bereikt. ’s Ochtends heeft u een heerlijk warme badkamervloer, zonder dat u het hele huis hoeft te verwarmen. En bent u overdag thuis aan het werk? Verwarm dan alleen uw werkruimte en niet het hele huis. Dat betekent een enorme besparing! Gemiddeld wel 18% op uw jaarlijkse energierekening!

HR cv-ketel Comfort Classic

De Daalderop Comfort Classic is de cv-ketel die in elke verwarmingswens kan voorzien. Met vijf verschillende types is er voor elke woning een passende oplossing. Het juiste type voor uw woning is afhankelijk van de inhoud van uw woning en het benodigde warm water.
Deze cv-ketel is bovendien bijzonder duurzaam. Het voldoet ruimschoots aan de eisen voor het HR107-keurmerk en beschikt over een twee cv-zones-systeem. De warmwatervoorziening van de Comfort Classic voldoet aan de hoogst mogelijke CW-keurmerken (CW5 en CW6), afhankelijk van het type dat u installeert. Door het interne voorraadvat ervaart u de voordelen van een royale douche, een korte badvultijd en de mogelijkheid om gelijktijdig op twee punten in huis warmwater te tappen. Bovendien is het toestel te combineren met de CombiConnect, voor extra veel warm water.

totaal circuit overzicht zonnepanelen

CombinAir : HR cv-ketel en warmtepomp in één!

Dit hybride verwarmingssysteem is een combinatie van een lucht-water warmtepomp en een Hoog Rendement cv-ketel in één toestel. De cv-ketel zorgt voor de warmwatervoorziening en assisteert als de warmtevraag te groot wordt voor de warmtepomp.
De energiekosten worden tot wel 27% gereduceerd ten opzichte van een HR cv-ketel. En ook de CO2-uitstoot, één van de onderwerpen van het maatschappelijke debat over het milieu, wordt flink verminderd. Op jaarbasis wordt er zo’n 20% bespaard, wat bij een gemiddeld huishouden uit kan komen op ongeveer 800 kg CO2.

totaal circuit overzicht zonnepanelen

Comfortabel en duurzaam

Gemiddeld gaat ruim driekwart van het gasverbruik van een huishouden naar verwarming. Slim verwarmen is dus absoluut de moeite waard. Niet alleen door te kiezen voor een zuinige HR cv-ketel, maar ook door de ketel zo min mogelijk te laten draaien. Daar is Daalderop de beste in, zonder dat u comfort inlevert.